středa 17. listopadu 2010

whatever..

Galatia, walking dead, kartel, dubstep etc. in my head, freaky dreams? or just a thoughts or just a fantasy.. whatever i told.. what i can say? what i can scream? Jah Rastafar-I .. the most high emperor haile selassie I our king and our father.. love him believe him.. rasta has power! ya?

Mam zas hlavu plnou sracek.. a nevim co driv vit.. nestiham nevim nerozumim.. STOP!!! zastav na chvili.. zacinam rozumet tem pocitum, ktery nuti lidi nechodit do prace.. chapu ze je to neprijemny a ze je to sere ale.. na druhou stranu nechapu jak muzou byt tyhle pocity silnejsi nez jejich rozum, mozek.. kterej stejne nepouzivaj. kdyby hloupost nadnasela.. by the the the the way.. Maslo me prekvapilo. A to tak ze hodne. Rozkopany vchodovy dvere? Ozraly debilove povali v cely ulici popelnice a jsou silny? Cejti se lip? ANO! Alkohol jim rika ze ano tak proc nejit dal a nepokracovat ze? Proc jsme tak hloupi? uz me to nebavi!!!

 “Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.” R.N. Marley

Žádné komentáře: