sobota 2. dubna 2011

back..

   Mesic a pul neli cele dva bez internetu utekli jak voda ani se to nezdalo. A jsem rad ze jsem byl bez nej.. aspon jsem min zevloval doma. Ostatne doufam ze tohle leto celkove zacnu este vic chodit ven bot zatim se mi to dari mam z toho radost hej. No a brachovo fajny koncert pod lampou mi taky udelal radost, neb stalo se tam ze s romankem udelame mensi antiMcDonaldovej protest.. its could be ok.
   A prvni reggae koncert v sede bez pohybu. Nemel jsem silu na to se hybat, bylo to zvlastni jenom tam tak sedet. Priste uz snad v lepsi kondici protoze FFK jsou zrovna dost tanecni skupina.. na realbeatu jsem na ne paril ve tricetistupnovim horku primo pod sluncem a ted v tom nasem divadilku hudebnim jsem nemohl nic.. kurva draty.
   A reggae musi stale zniiit...
  Jdu si nacpat jeden z poslednich kotlu naseho milovanyho i proklinanyho bongu. Musi pryc. Evil bong? Mozna. Je tezky mu nepropadnout. Me uz se nastesti delsi dobu dari drzet si od nej odstup, tak doufam, ze jestli se podari plan darovat ho pajovcovi na bar jako rekvizitu, bude zas vse jak ma byt a s jointama na balkonech muzu vyhlizet v (jak doufam) predaleke dalce dalsi bongovi obdobi.
A tak nechame zase zitra v borcaku reggae znit at se message nese plzni.. rastaaa yamaaan!

"Nemůžu ti říct co je pro mě Rastafari. Je to čistá vize."Bob Marley

Je toto možné?

Žádné komentáře: